NAI Significa v novi postavi

Po skoraj 9-ih letih uspešnega partnerstva, se je soustanovitelj podjetja NAI Significa, Andrej Lampe odločil zapustiti položaj partnerja. Kot je sam zapisal, je užival v razvoju podjetja od njegovega začetka do danes, ko zaposlujemo preko 20 profesionalcev in smo del globalnega partnerstva na področju poslovnih nepremičnin.

Podjetje je zapustil v sposobnih rokah Simona Kavke, namesto njega pa so bili med partnerje povišani še kolegi Katja Kovačič, Jure Fleischman in Matija Filiplič. Vsi trije so strokovnjaki na svojih področjih in so se v preteklosti že izkazali kot nepogrešljivi akterji za prihodnost firme NAI Significa.

Andrej bo za vedno ostal pomemben del naše zgodbe in kljub temu da ga bomo pogrešali, bomo še naprej sledili našim ciljem in svojim strankam zagotavljali vrhunske strokovne storitve.

Od Andreja smo se družno poslovili v petek, na poseben NAI način. Za popotnico smo mu pripravili NAI ozimnico, zabojček NAI dobrot od NAI sodelavcev. Verjamemo, da se nas bo še dolgo spominjal ob slastnih dobrotah iz naših shramb.

Dragi Andrej, želimo ti uspešno in ustvarjalno pot.