O nas

O podjetju

NAI Significa je del mednarodnega združenja NAI Global, ki je vodilno globalno podjetje s področja poslovnih nepremičnin. Trenutno je po celem svetu prisotnih več kot 375 pisarn, ki jih sestavlja več kot 6.000 strokovnjakov. Letno opravimo več kot 17 milijard € transakcij s poslovnimi nepremičninami.

NAI Significa je bila ustanovljena leta 2011 kot Cenilna družba d.o.o. Ustanovitelja Simon Kavka in Andrej Lampe imata bogate izkušnje na področju nepremičnin, na katerem delata že več kot 15 let. Partner Matija Filiplič vodi storitve finančnega svetovanja in vrednotenja podjetij. NAI Significa je edino globalno svetovalno podjetje v Sloveniji, ki ima izkušnje tako na področju ocenjevanja vrednosti nepremičnin, podjetij, strojev in opreme kot tudi pri nepremičninskem posredovanju, izdelavi energetskih izkaznic in nenazadnje finančnem svetovanju. Med nami je en član RICS in en nosilec naziva CFA. NAI Significa je eno izmed vodilnih podjetij na področju ocenjevanja vrednosti v Sloveniji. Letno ocenimo več kot 3 milijone kvadratnih metrov v regiji, ki v skupni vrednosti presegajo 1 milijardo €. Trenutno ekipo sestavlja 20 visoko usposobljenih strokovnjakov. Junija 2018 smo se pridružili mednarodni skupini NAI Global in postali del svetovne sile, ki poganja trg s poslovnimi nepremičninami ter povezanimi storitvami. Dostop do informacij, ki jih imamo kot ocenjevalci vrednosti, in pregled nad svetovnim trgom poslovnih nepremičnin predstavljata veliko prednost in nas postavljata korak pred konkurenco. Omogočata nam, da vidimo dlje, zato lahko ponudimo bistveno boljše in bolj kompleksne storitve.

Nosilci licenc

Jure Fleischman

Jure Fleischman je magister prava in managementa nepremičnin ter pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin. Poleg tega je sodni cenilec za strokovno področje gradbeništvo (podpodročje nepremičnine) in pooblaščeni nepremičninski posrednik.

Je član Slovenskega inštituta za revizijo in član združenja sodnih cenilcev in izvedencev.

Poleg dolgoletnih izkušenj na področju ocenjevanja vrednosti nepremičnin ima izkušnje na področju nepremičninskega posredovanja in izvedbe lastnih nepremičninskih projektov od nakupa do predaje nepremičnin na trgu.

Matija Filiplič, CFA

Matija Filiplič je univerzitetni diplomirani ekonomist, magister znanosti »MSc« (London School of Economics) ter pooblaščeni ocenjevalec vrednosti podjetij. Prav tako je nosilec naziva CFA, mednarodne licence, ki združuje finančne strokovnjake po celem svetu. Je član odbora CFA Society Slovenia in Slovenskega inštituta za revizijo.

Svoje izkušnje je 10 let pridobival v NLB d.d. na področju podjetniških financ. Poleg tega je vodil prodajne mandate podjetij (M&A) in svetoval pri nakupih in prodajah podjetij, izkušnje pa ima tudi na področju finančnega skrbnega pregleda družb.

Sabina Gregorič

Sabina Gregorič je univerzitetna diplomirana  pravnica in opravlja delo kot pravna svetovalka specializirana za pogodbeno, nepremičninsko, prostorsko, gradbeno in obligacijsko pravo.

Ima več kot 15 let izkušenj na področju nepremičnin in je delala za največja nepremičninska podjetja kot so DRI, Mercator d.d. in Erste Group. Poleg tega je pooblaščena ocenjevalka vrednosti nepremičnin in nepremičninska posrednica.

Simon Kavka MRICS

Simon Kavka je univerzitetni diplomirani ekonomist ter pooblaščeni ocenjevalec vrednosti nepremičnin in nepremičninski posrednik z več kot 15 let izkušenj. Od leta 2013 je nosilec naziva MRICS za področje ocenjevanja vrednosti v Sloveniji. Je tudi član Slovenskega inštituta za revizijo.

Poleg dolgoletnih izkušenj na področju ocenjevanja vrednosti ima mnogo izkušenj tudi na področju nepremičninskega posredovanja. Sodeloval je s strankami kot so Swarovski, Adecco, Syngenta, Publikum, Veletekstil d.d., Žito d.d., itd.

Prijavite se na novice